Personvernerklæring - Matglade barn

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Matglade barn Trude Aalbu (org. no. 918 413 304) sine nettsteder. Matglade barn Trude Aalbu er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettstedet Matgladebarn.no. 

Personopplysninger som behandles av Matglade barn.

Eksempler på informasjon som innhentes: 

 • Navn
 • E-postadresse
 • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, enhetstype, nettleserinnstillinger, mailsporing og IP-adresse. 

Slik innhentes informasjonen: 

Matglade barn samler inn opplysninger via skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 

Eksempel på skjema: 

 • Kontaktskjema eller påmelding til vårt nyhetsbrev
 • Påmelding til gratiskurs
 • Nedlasting av f.eks. e-bok, guide e.l. 
 • Kjøp av kurs, tjenester eller produkter på våre nettsider
 • Kommentarfelt

Formålet med informasjonen som innhentes: 

 • Kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
 • Kunne sende ut relevant informasjon
 • Kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Når du har registrert din informasjon hos oss, vil vi på bakgrunn av denne kunne tilby deg gratis tips, e-bøker, guider m. Samt gi deg informasjon om de mest relevante produktene og gi deg god kundeservice ut fra dine preferanser. Informasjonen vi lagrer er kun basert på det du frivillig gir oss og vi henter ikke ut informasjon fra tredjeparter. 

Slik lagres informasjonen: 

Informasjonen innhentet gjennom skjema på matgladebarn.no lagres i vårt CRM-system i Convertkit og Teachable, som er systemene vi bruker for å lagre kundedata og automatisere markedskommunikasjonen. Informasjonen lagres inntil du selv ber om at de slettes, eller at de har vært inaktive i 2 år. 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, med mindre du ønsker å benytte betalingstilbud fra PayPal eller Stripe. 

Rettigheter

Du vil som bruker av våre nettsider ha rett til innsyn i personopplysningene dine og du har rett til å vite hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysningene vi lagrer om deg. 

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke og alle data om deg vil bli slettet med unntak av det som er påkrevd i henhold til f.eks. regnskapsloven dersom du er betalende kunde. 

Unntak

Data som lagres i forbindelse med kjøp lagres i henhold til gjeldende regnskapslov. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 958 97 140
trude@matgladebarn.no
Matglade barn Trude Aalbu, Høgmovegen 43, 7340 Oppdal


>