Ditt viktigste fokus når du skal nå et mål - Matglade barn

Ditt viktigste fokus når du skal nå et mål

By Trude Aalbu | Tips og råd

feb 26

En litt vanskelig avslutning på 2018 ble til en frisk start på 2019. Vi kommer oss alltid videre når vi har tøffe perioder, men noen ganger tar det litt lengre tid. ​Jeg mistet fullstendig motivasjonen for å jobbe med Matglade barn etter at jeg mistet nesten alt jeg har jobbet med i 2 år. Jeg hadde egentlig bare lyst til å legge firmaet på hylla og fokusere på andre ting i livet. Heldigvis gjorde jeg ikke det, og det er jeg utrolig glad for i dag.

Jeg kom til et vendepunkt og innså at Matglade barn beveget seg i feil retning ut fra det som opprinnelig var min visjon og mitt mål. Man kan kanskje tenke at det er en mening med alt, men det var faktisk når jeg mistet innholdet på harddisken min - eller rettere sag; etter at jeg kom over det - det var da jeg innså at jeg var på feil spor og hadde mistet fokus. 

Nå har jeg som jeg har fortalt dere om før, tatt flere skritt tilbake, og prøver å komme meg inn på riktig spor igjen. Jeg skal aldri gi slipp på det som i utgangspunktet var målet mitt med Matglade barn. Nemlig å hjelpe flere barn og unge å finne gleden i maten og måltidene. 

Har du noen gang satt deg et mål om noe du skulle oppnå?

Kanskje klarte du å nå målet ditt, eller kanskje du ga opp? 

Et av de viktigste rådene jeg gir de som kommer til meg er at for å nå dine mål må du ha fokus på å ta små skritt i riktig retning. 

Jeg møtte på en utfordring, men den førte meg til slutt tilbake på riktig spor. 

Hva med deg? Mestrer du det å ta små skritt? 

Jeg vet hvor fristende det er å gape over mye når man har ekstra motivasjon. Det er kjempebra å bli motivert - selvfølgelig. Men i stedet for å la alle dine avgjørelser styres av din motivasjon; 

Små skritt

Ha fokus på målet ditt og lag deg en plan for hvordan du skal nå målet og HVA du skal gjøre når du møter utfordringer. 

Det spiller ingen rolle hva målet ditt er. Uansett om det dreier seg om din egen livsstil, din jobb eller fritid - eller det handler om noe du ønsker å oppnå på vegne av dine barn. 

Planlegg for å lykkes og ta de små skrittene på veien. 

About the Author

Trude er ernæringsrådgiver og eier av Matglade barn.

>